Laadpunten beheer

Nl Charge. Ready to move on!

Nl Charge beheer services

Met Nl Charge beheer services voegt u betaalservices toe aan de reeds geavanceerde techniek van uw laadplein. U combineert eenvoudige instellingen en beheer met instellingen in uw verbruik en financiële inzichten en verrekeningen.

Nl Charge eMobility beheer platform

Heeft u een Nl Charge laadplein aangeschaft of heeft u al een Van der Sijs laadplein? Beheer dan uw laadpunten met het nieuwe Nl Charge eMobility beheer platform. Haal het maximale laadvermogen uit uw laadplein en netaansluiting, stel tarieven in en laat u uw laadsessies automatisch verrekenen.

Het platform is speciaal ontwikkeld voor slim laden met Nl Charge en/of Van der Sijs laadoplossingen maar werkt ook met standaard laadinfra van andere leveranciers.

De 5 voordelen van Nl Charge laadpunten beheer op een rij

Belangrijkste functies Nl Charge eMobility beheer platform.

number-1-orange
Haal meer laadvermogen uit uw laadplein en (bestaande) elektrische aansluiting.
number-2-orange
Optimaliseer het laden voor uw bedrijfswagens en medewerkers met uw eigen ‘white list’.
number-3-orange
Biedt (snel)laden ook als service aan, aan uw toeleveranciers, klanten en bezoekers.
number-4-orange
Automatische verrekening en vergoeding van laadsessies.
number-5-orange
Geïntegreerde 24/7 support helpdesk (alleen voor Nl Charge en/of Van der Sijs laadinfra).

Belangrijkste functies Nl Charge eMobility beheer platform

Het platform incasseert vergoedingen voor laadsessies van derden (gasten, bezoekers etc.) en keert deze maandelijks automatisch uit aan u als laadpaalbeheerder onder aftrek van de verschuldigde abonnementskosten.

Voor eventuele laadpalen van uw medewerkers thuis bieden we ook automatische vergoeding van de stroomkosten als onderdeel van het totaal.

Maximaal rendement uit de investering in uw EV laadinfrastructuur

Op een klantvriendelijke manier verleent u een optimale laadservice. U heeft direct inzicht in de laad- sessies en ontvangt maandelijks de automatische verrekeningen. De beheerskosten verdient u al snel terug. Uw laadinfra genereert inkomsten voor u.

Onze tarieven
De tarieven voor een zakelijk abonnement op het Nl Charge eMobility beheer platform worden berekend per laadpunt (AC of DC).

AC laadpunt
Het standaardtarief is 4,38 euro per AC laadpunt excl. btw per maand. Eenmalige aansluitkosten bedragen 12,36 euro excl. btw per laadpunt: voor Nl Charge of Van der Sijs laadoplossingen is het remote aansluiten gratis.

DC laadpunt
Het standaardtarief is 10,40 euro per DC laadpunt excl. btw per maand. Eenmalige aansluitkosten bedragen 19 euro excl. btw per laadpunt: voor Nl Charge of Van der Sijs laadoplossingen is het (remote) aansluiten gratis.

Roaming
Voor het afhandelen van roaming transacties met passen van derden/MSP’ers rekenen wij 1 eurocent per kWh.

24-uur support
Wij bieden 7×24 uur support aan, ook voor gebruikers van uw laadpunten met eventueel noodhulp ter plekke. Het tarief hiervoor is 1,65 euro excl. btw per AC laadpunt per maand.

Looptijd
Het zakelijk abonnement heeft een minimale looptijd van 12 maanden en is daarna maandelijks opzegbaar.

Vragen? Stuur ons een bericht